Oferujemy:
- Pierogi ruskie
- Pierogi z kapustą
- Pierogi z mięsem
- Pierogi ze szpinakiem
- Pierogi z serem na słodko
- Pierogi z jagodami
- Pierogi z truskawkami
Sposób przygotowania
Pierogi ruskie, z kapustą, z mięsem lub ze szpinakiem
Wrzucić do wrzącej, osolonej wody i gotować do wypłynięcia. Wyjąć na talerz, polać roztopionym masełkiem z podsmażaną cebulką lub skwarkami. Polecamy również pierogi ruskie ze śmietaną i masełkiem, skropione przyprawą maggi. Pierogi również smakują doskonale podsmażone na patelni na masełku. Nabiorą wówczas złotego koloru i będą smakowicie chrupiące.
Pierogi z serem na słodko, z jagodami lub z truskawkami
Wrzucić do wrzącej wody i gotować do wypłynięcia. Polecamy polać je słodką śmietanką, posypać owocami lub polać ulubionym jogurtem owocowym.